Diensten

Coaching betekent dat je in een één op één gesprek van ongeveer een uur een persoonlijk vraagstuk nader onderzoekt. Vragen kunnen betrekking hebben op je werk, privé, relaties, op alles eigenlijk. Veel mensen maken het zichzelf vaak onnodig moeilijk door (negatieve) gedachten die zij zelf bedenken en geloven. Deze gedachten zijn niet gebaseerd op feiten, maar op niet functionele overtuigingen of oude denkpatronen. Ieder mens heeft in zijn leven een bepaalde manier van denken geleerd of waarden en normen gecreëerd waarvan we ons eigenlijk niet bewust zijn en waarvan we ons ook niet afvragen of deze nog wel bij ons horen, ons nog wel dienen. 


Lichaamsgerichte behandelingen. Je wordt weer bewust van je blauwdruk. Dit laat je zien wie je (ook) bent. Of wie je oorspronkelijk was. Je blauwdruk kan door allerlei zaken verstoord of beschadigd raken. Als dat gebeurt ben je niet meer in staat om in je kracht te staan, om zo te zijn en te doen waarvoor je hier gekomen bent. In dat geval is het goed om samen te kijken hoe die verbinding in jezelf weer geheeld kan worden. Aanraken is daarbij heel effectief, de huid is immers de primaire ingang van communicatie. Door aanraken wordt de aanmaak van oxytocine gestimuleerd. Oxytocine is een belangrijk hormoon, het zorgt voor ontspanning, geborgenheid en rust. 


De training fysieke en mentale fitheid is een product dat heel geschikt is voor groepen, afdelingen en bedrijven. Om de TeamFlow weer te ervaren. De totale training bestaat uit drie dagen. Elke dag kent een andere invalshoek rondom fysieke en mentale fitheid. De trainingen hebben dan ook een goede mix van naar binnen gaan, de stilte in, je eigen innerlijke pad volgen en er is tijd voor delen, voor samen en voor energie; kortom volop afwisseling.  Het is een drieluik, er zit dan ook een zekere opbouw in, maar de trainingen zijn ook los te volgen.