FLOWmotion & BewustZIJN programma:

Glow with the Flow trainingen

 

 

 

Op 15 januari 2021 start de eerste training in de reeks van de Friestijl specials - Glow with the Flow. De trainingen zijn los te volgen: voel wat passend is voor jou, waar je hart een sprongetje van maakt, waar je JA tegen zegt. Je bent van harte welkom!

 

In de eerste training neem ik je mee langs de 4 elementen (aarde, vuur, water en lucht) waarbij we persoonlijk leiderschap van binnenuit gaan verkennen. Het wordt een bijzondere reis: over FLOW waarbij jij samenvalt met wie je werkelijk bent, je wezenlijke ik. Waar niks meer tussen zit. Geen kleine ikjes meer op de troon, alleen nog je wezenlijke, authentieke ik.

 

De tweede training gaat over een betekenisvolle relatie aangaan, ontwikkelen en onderhouden, met je zelf en

vanuit jezelf met een ander. De training is opgebouwd uit drie delen: body | mind | soul. Met als uiteindelijke doel om de verschillende delen met elkaar in balans te brengen.

 

De derde training gaat over zachte kracht, het is een cacaoceremonie. Mag je er helemaal zijn? Voel je je gesteund in wie jij bent? In deze ceremonie is veel zachtheid, bedding en bodem. Je mag hier je werkelijke ware zelf zijn of ontdekken wie je in wezen bent. Cacao heeft een positief effect op de psyche én op de gezondheid. Het is o.a. helend voor het hart en het kan je veel inzichten opleveren.

 

 

"Men moet de dingen de eigen stille ongestoorde ontwikkeling laten die diep van binnen komt."

- Rainer Maria Rilke

 

1) Flow Glow - 4 personal leadership | vrijdag 15 januari 2021 | van 10:00 - 17:00 uur

2) Flow Glow - in contact ZIJN | vrijdag 12 februari 2021 | van 10:00 - 17:00 uur

3) Flow Glow - zachte kracht | vrijdag 12 maart 2021 | van 10:00 - 17:00 uur

 

Het is een pilot daarom is de prijs relatief laag, namelijk €75,- per persoon, per training. Dit is inclusief lunch,

koffie en thee. Dieet wensen wel graag ruim van te voren doorgeven. In de pauze of na afloop kun je in de omgeving prachtig wandelen in de Onlanden. Nog iets meebrengen? Kom als jezelf, neem wel je open mind en je yogamatje mee en trek je makkelijke kleding aan.

 

Per training is er plek voor 10 deelnemers.

Inloop vanaf 09:30 uur.

 

Je krijgt sowieso een unieke ervaring op een bijzondere locatie.

 

HUIS TER HANSOUWE

De Horst 21, 9321 VH Peize

 

Op de website van de locatie staat de prachtige zin afkomstig van Rainer Maria Rilke, die niet alleen alles zegt over de locatie maar ook over de Flow Glow trainingen. De trainingen hebben een goede mix van naar binnen gaan, de stilte in, je eigen innerlijke pad volgen en er is ook tijd voor delen, voor samen en voor energie, kortom: volop afwisseling.  

 

Wil je meedoen? Meld je aan en stuur een berichtje naar info@friestijl.nl