FLOWmotion & BewustZIJN programma: Individuele begeleiding

 

Individuele begeleiding Mensen zetten zichzelf vaak klem door verschillende oorzaken. Zaken die we vaak niet meer willen voelen, ervaren of aangaan. Denk aan: Stress. Beperkende gedachten. Onverwerkte trauma’s of pijn. De klem die je jezelf daarmee oplegt zie je terug in het lijf, het wijze lijf: Hoe gemakkelijk geef je jezelf weg of juist niet? Hoe maak je contact? Hoe reageer je op bepaalde situaties? Hoe ontwijk je zaken? Hoe veel zit jij eigenlijk in je hoofd? Zit jij net zo lekker in je lijf als in je vel? 

Voor al die zaken hebben we vaak wel een reden. Maar als je niet meer kunt voelen wat je voelt ben je IN WEZEN afwezig. Dan is de vorm er nog wel, maar als lege huls. En zo’n huls is enorm breekbaar.

 

Als je weer leert voelen, heelt de pijn. En dat is wat het lijf wil. Het lijf is namelijk het huis van de ziel. En de ziel heeft bedding nodig om te kunnen landen. Zodat jij weer één wordt: body, mind and soul. Als je één bent, ben je heel, aanwezig en voel je je: Krachtig, energiek, en blij met jezelf. En dat straal je dan ook uit. Je gaat kleur bekennen, jouw kleur, jouw unieke Friestijl.

 

Discover your own friestijl: break free and be who you really are!

 

Uiteindelijk zal je na afloop van dit persoonlijk traject meer:

eigenheid – eigen kleur - eigen wijsheid – eigen zelf – energie ervaren

 

“Na een hevige teleurstelling heb ik me na ziekteverlof gericht op terugkeer in mijn werk. Het enthousiasme en de geestdrift was ik echter kwijt. Mijn strategie werd die van overleven. Het werd tijd dat patroon te doorbreken dat mij belemmerde te werken vanuit mijn kracht. Dat is nu gelukt.” – Ellen 

 

Meer weten? Mail naar info@friestijl.nl of bel (06) 21 81 79 39 voor een afspraak.