studiekeuzereis

Je bent een studie begonnen maar inmiddels heb je het wel gezien. Of misschien ben je er gewoon nog niet

uit, welke studie past nou eigenlijk bij jou? Een tijdje iets anders doen lijkt je ook wel wat, maar wat dan en hoe? Dit project doe ik in samenwerking met CODESO in Costa Rica. Costa Rica is het land waar ik gewoonde en studeerde aan de dansacademie toen ik 19 was. Later ben ik er nog veel geweest als coördinator van uitwisselingsprojecten, met vakanties et cetera. Ook ben ik er een hele tijd niet geweest, ik werd moeder, maar in december 2016 heb ik weer even kunnen opladen in de prachtige natuur, omringd door hele lieve mensen. Aanvankelijk wilde ik mijn gezin laten zien wat zo'n belangrijk onderdeel is geweest van mijn leven plus ik wilde kijken of ik daar iets kon starten met yoga. Zo ging het uiteindelijk niet ;-) ik kwam thuis met een prachtig ander plan. Dat heb ik uitgewerkt en is ‘Studiekeuzereis' geworden. Wat is dit precies? Het is een project voor een zinvolle invulling van je tijd. Op het moment dat je er even tussen uit wilt. Bijvoorbeeld voorafgaand aan je studie of tijdens je studie. Wat kun je dan in de tussentijd doen? Een werkvakantie in Costa Rica. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar de website die ik hier speciaal voor heb gemaakt: www.studiekeuzereis.nl

 

'Find your passion and live life on your own terms. Life is too short to settle for less then your full potential.' een prachtige quote van John Assaraf en een mooi bruggetje om iets te vertellen over wat ik doe bij Expeditie Noord in 2018. Ook in 2018 start daar weer (meerdere keren zelfs) de Expeditie 3D, een studiekeuzeworkshop van 3 dagen. Voor jongeren die gestopt zijn met hun studie of die na het behalen van een schooldiploma een tussenjaar hebben. In drie dagdelen ga je actief aan de slag met (studie)keuzes maken in een groep van maximaal 12 deelnemers met ook voldoende individuele aandacht. Ik mag trouwens de expeditie leiden ;-)

De data voor november zijn: woensdag 7, woensdag 14 en woensdag 21 november 2018. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar c.b.van.der.vlugt@rug.nl of bellen met Cato (06) 40 16 13 35.