Inloop vanaf 09:30 uur, de dag start om 10:00 en eindigt om 17:00 uur. 
Er is plek voor 10 deelnemers. 

Voel je vrij om even te informeren of dit wat voor je is, want ik snap het wanneer je de thematiek wat uitdagend vindt en dan ook nog in een groep.

Bellen of een whatsapp berichtje sturen voor info: (06) 21 81 79 39


“Wij mensen blijken vaak niet te accepteren dat gevoelens ons overkomen, die gaan we dan bewust of onbewust wegstoppen. Veinzen, negeren of wegdrukken maar we accepteren niet wat er vanuit het lichaam aan gevoelens opkomt. Echter wie zichzelf helemaal accepteert zoals hij is, veinst geen gevoelens, negeert geen gevoelens en drukt geen gevoelens weg.” - Dorus Gerritse 

 

“Verdriet, woede, pijn, paniek en teleurstelling komen voort uit angst. Angst dat er niet genoeg liefde is of angst dat we geen liefde waard zijn. Maar ons lichaam heeft een ongelooflijke kracht en schoonheid als het van binnenuit bezield wordt.” – Dieuwke Talma 

In mijn praktijk kom ik mensen tegen die graag meer balans willen, zich goed willen voelen of beter willen voelen, contact missen, angstig zijn, meer vanuit hun hart willen leven, meer in hun lijf willen zijn, te boos of te verdrietig zijn, slecht slapen, pijn hebben… van alles eigenlijk. 

 

Ik vind dit interessante vraagstukken. Elk vraagstuk verdient natuurlijk zijn eigen unieke aanpak, maar ik zie ook vaak overeenkomsten: 

 

Dat het hoofd en onze gedachten die we ‘ertussen’ zetten vaak lange tijd functioneel waren maar na verloop van tijd een patroon zijn geworden en nu in de weg zitten. 

Dat zo’n mechanisme, om met ongemak of met gevoelens om te gaan die we liever niet willen voelen, vaak veel meer gedoe geeft dan het gevoel wat we zo aan het vermijden zijn. Gedoe bijvoorbeeld in de zin van uit verbinding gaan, terwijl dat helemaal niet is wat je wilt.

Maar goed, de vraag is natuurlijk hoe dan?  Hoe kan ik voelen en hoe kan ik verbinden?  Omdat ik vaak die vraag krijg: Marij, hoe doe ik dat nou voelen & verbinden? heb ik een training ontwikkeld; een dag waarin voelen & verbinden centraal staan.

 

Nieuwsgierig? Laat mij weten dat je interesse hebt door een email te sturen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Voelen,
je kan het niet verkeerd doen!Wat kan je verwachten?

* hoe doe je dat in contact zijn, verbinden?

* dat je kunt verbinden en tegelijkertijd je eigenheid kunt bewaren.

* jezelf toestaan ruimte te nemen i.p.v. overspoelt te raken en uit contact gaan. 

* hoe je bij je eigen kern komt en (als er dan toch emoties zijn) daar te blijven.  

Deze dag heeft een goede mix van naar binnen gaan, de stilte in, je eigen innerlijke pad volgen en er is tijd voor delen, voor samen en voor energie; kortom volop afwisseling. Bovendien kun je in de prachtige omgeving wandelen wanneer er pauze is; erg de moeite waard!

Waarom? 

Soms gaan we uit contact (om wat voor reden dan ook)  maar is dat helemaal niet wat je wilt, je wilt verbinden.

Vaak hebben we nog wel een binding maar geen verbinding. De binding bestaat dan bijvoorbeeld uit:

  • zie je wel heb ik weer
  • voldoe ik wel | doe ik het wel goed  | te hard je best doen | vasthouden aan iets ouds
  • te boos of te verdrietig zijn

Als dat bij jou zo is en je wilt dit anders doe dan mee met deze training.

Om echt contact te maken met de ander is het noodzakelijk dat je heel goed bij jezelf kunt blijven. 

Als je werkelijk verbonden bent met jezelf ben je inwezig en je bent aanwezig in het contact met anderen. 

Waar?

Doorgaans train ik in het prachtige natuurgebied de Onlanden, daar staat een mooie boerderij met veel geschiedenis 'Huis ter Hansouwe' waar de stilte nog hoorbaar is. Bovendien, de lunch wordt er met liefde en aandacht verzorgd. Liever zelf een locatie uitzoeken of de training combineren met wadlopen, ook dat is mogelijk.

Voor wie?
Dit is voor iedereen die meer in contact wil zijn, meer wil verbinden. Deze training bied ik aan per losse inschrijving maar wat ik ook doe is van deze training een maatwerkproduct maken, bijvoorbeeld voor een team of een organisatie(onderdeel).

Interesse? 

Informatie aanvragen is heel simpel, door hierboven je naam en email in te vullen en op verzenden te klikken.
Kosten?
Ja. Afhankelijk van de afspraken die we maken, dan komt er een offerte. Of bij losse inschrijving krijg je online een betaalverzoek toegestuurd. Na betaling ben je dan zeker van je deelname aan de training. Dit is inclusief koffie, thee én een heerlijke lunch.  Bijzonderheden t.a.v. dieet en dergelijke kun je doorgeven. 

 

Voorafgaand aan de training zal ik nog contact met je hebben zodat ik eventuele vragen alvast kan beantwoorden.

Bovendien ben ik benieuwd wat je intenties zijn voor deelname. Nog iets meebrengen? Kom als jezelf.

Neem wel je open mind en je yogamatje mee en trek je makkelijke kleding aan. 

Hopelijk tot gauw! - Marije