Training fysieke en mentale fitheid

De training fysieke en mentale fitheid is een product dat heel geschikt is voor groepen, afdelingen en bedrijven. Om de TeamFlow weer te ervaren. De totale training bestaat uit drie dagen. Elke dag kent een andere invalshoek rondom fysieke en mentale fitheid. De trainingen hebben dan ook een goede mix van naar binnen gaan, de stilte in, je eigen innerlijke pad volgen en er is tijd voor delen, voor samen en voor energie; kortom volop afwisseling.  Het is een drieluik, er zit dan ook een zekere opbouw in, maar de trainingen zijn ook los te volgen

 

Inloop vanaf 09:30 uur, de training start om 10:00 en eindigt om 17:00 uur. 

Per training is er plek voor 10 deelnemers. Er is koffie en thee en een heerlijke lunch.

Je krijgt sowieso een unieke ervaring op een bijzondere locatie.  Prijs op basis van offerte. 

Flow Glow - 4 personal leaderschip
In de eerste training neem ik je mee langs de 4 elementen (aarde, vuur, water en lucht) waarbij we persoonlijk leiderschap van binnenuit gaan verkennen. Het wordt een bijzondere reis: over FLOW waarbij jij samenvalt met wie je werkelijk bent, je wezenlijke ik. Waar niks meer tussen zit. Geen kleine ikjes meer op de troon, alleen nog je wezenlijke, authentieke ik.


Flow Glow - in contact ZIJN

De tweede training gaat over een betekenisvolle relatie aangaan, ontwikkelen en onderhouden, met je zelf en vanuit jezelf met een ander. De training is opgebouwd uit drie delen: body | mind | soul. Met als uiteindelijke doel om de verschillende delen met elkaar in balans te brengen. 


 Flow Glow - zachte kracht 

De derde training gaat over zachte kracht, het is een cacaoceremonie. Mag je er helemaal zijn? Voel je je gesteund in wie jij bent? In deze ceremonie is veel zachtheid, bedding en bodem. Je mag hier je werkelijke ware zelf zijn of ontdekken wie je in wezen bent. Cacao heeft een positief effect op de psyche én op de gezondheid. Het is o.a. helend voor het hart en het kan je veel inzichten opleveren.