Voelen & Verbinden

Huis ter Hansouwe

De Horst 21, 9321 VH Peize


Op vrijdag 24 juni organiseer ik een live event met het thema 'voelen & verbinden'. 

Inloop vanaf 09:30 uur, de dag start om 10:00 en eindigt om 17:00 uur. 

Er is plek voor 10 deelnemers. Schrijf je snel in want vol = vol.


Marije Friese

Mijn kracht ligt in het begeleiden van anderen zich verder te ontwikkelen, vastgeroeste patronen los te laten en in beweging te komen. 

 

Bellen of een whatsapp berichtje sturen voor info: (06) 21 81 79 39

“Voelen...

 je kan het niet verkeerd doen!” 

- Renée Steenbeek

 

“Wij mensen blijken vaak niet te accepteren dat gevoelens ons overkomen, die gaan we dan bewust of onbewust wegstoppen. Veinzen, negeren of wegdrukken maar we accepteren niet wat er vanuit het lichaam aan gevoelens opkomt. Echter wie zichzelf helemaal accepteert zoals hij is, veinst geen gevoelens, negeert geen gevoelens en drukt geen gevoelens weg.” - Dorus Gerritse

 

 

“Verdriet, woede, pijn, paniek en teleurstelling komen voort uit angst. Angst dat er niet genoeg liefde is of angst dat we geen liefde waard zijn. Maar ons lichaam heeft een ongelooflijke kracht en schoonheid als het van binnenuit bezield wordt.” – Dieuwke Talma 

Huis ter Hansouwe - een unieke locatie waar de stilte hoorbaar is!

Voor mij belangrijke citaten die ik tegenkwam tijdens mijn opleidingen. Inmiddels heb ik een eigen praktijk waar ik lichaamsgerichte behandelingen geef, met technieken uit de Haptonomie en de Cranio Sacraal therapie.

 

In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen die graag meer balans willen ervaren, zich goed willen voelen of beter willen voelen, contact missen, angstig zijn, meer vanuit hun hart willen leven, meer in hun lijf willen zijn et cetera. Ik vind dit interessante vraagstukken. Elk vraagstuk verdient natuurlijk zijn eigen unieke aanpak, maar ik zie ook vaak overeenkomsten:

Dat het hoofd en onze gedachten die we ‘ervoor’ zetten vaak lange tijd functioneel waren maar na verloop van tijd een patroon zijn geworden en nu in de weg zitten. 

 

Dat zo’n mechanisme, om met ongemak of met gevoelens om te gaan die we liever niet willen voelen, je zou het ook weerstand of verzet kunnen noemen, vaak veel meer gedoe geeft dan het gevoel wat we zo aan het vermijden zijn. Gedoe bijvoorbeeld in de zin van uit verbinding gaan, terwijl dat helemaal niet is wat je wilt.

 

Maar goed, de vraag is natuurlijk hoe dan?  Hoe kan ik voelen en hoe kan ik verbinden?  Omdat ik vaak die vraag krijg: Marij, hoe doe ik dat nou voelen & verbinden? geef ik een live event; een dag waarin voelen & verbinden centraal staat.

 

Interesse? Meld je hier aan!  

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Wat kun je verwachten?

De dag heeft een goede mix van naar binnen gaan, de stilte in, je eigen innerlijke pad volgen en er is tijd voor delen, voor samen en voor energie; kortom volop afwisseling. Bovendien kun je in de prachtige omgeving wandelen wanneer er pauze is; erg de moeite waard!

Wat ga je leren?

* hoe doe je dat in contact zijn, verbinden?

* dat je kunt verbinden en tegelijkertijd je eigenheid kunt bewaren.
* jezelf toestaan of gunnen ruimte te nemen i.p.v. overspoelt te raken en uit contact gaan. 

* hoe je bij je eigen kern komt en (als er dan toch emoties zijn) daar te blijven. 

 Wat is mijn intentie van deze dag voor jou? 

Dat jij de weg terug gaat vinden naar  je wezenlijke,- voelende zelf. Back to your own Balance, fysiek, maar ook emotioneel, mentaal en op zijnsniveau. Zodat jij goed gaat voelen, of je weer goed gaat voelen op al die verschillende lagen. Vind jij je ware werkelijke zelf terug dan realiseer je je dat je al heel was maar dat je er wat voor gezet hebt. Maak je opnieuw kennis met je ware werkelijke zelf, je eigenheid. Breng je dit vervolgens in alignment dan kom je uit bij je flow.

Interesse? Meld je aan!

Heel simpel, door hierboven het aanmeldingsformulier in te vullen (vul je naam en email in en klik op verzenden). Je kunt ook een email te sturen naar: info@friestijl.nl  

Kosten?
Ja, voor deze dag betaal je € 111,- pp. 
Dit is inclusief lunch, koffie en thee.
Schrijf je snel in want vol = vol.

 

Je krijgt online een betaalverzoek toegestuurd. Na betaling ben je verzekerd van deelname.
Voorafgaand aan de dag zal ik nog contact met je hebben, bijvoorbeeld over

je intentie voor deelname en ik beantwoord eventuele vragen. 

 

Nog iets meebrengen? Kom als jezelf, neem wel je open mind en je yogamatje mee

en trek je makkelijke kleding aan. Hopelijk tot gauw!
Marije