Praktisch

Kundalini Yoga

Momenteel geef ik alleen yogales aan medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen, ter preventie van burn-out. Daardoor zijn mijn lessen alleen toegankelijk voor medewerkers van de Hanze, zij kunnen zich opgeven via Hanzefit. Wel ben ik beschikbaar voor workshops. 

 

Haptonomie en BARSbehandeling

Heb je weleens het gevoel gehad dat een gebeurtenis met je op de loop ging? Dat je overdonderd was of misschien zelfs overspoeld, achteraf weet je dan wel wat je had moeten doen of zeggen maar toen het je gebeurde overkwam het je ineens zomaar… meestal is zo’n gebeurtenis de trigger die je ineens weer terugbrengt naar dat kleine jongetje of meisje. Destijds was je klein en niet bij machte om iets te doen. En ineens sta je weer in die situatie terwijl je nu toch groter bent en volwassen. What’s happening? Bij haptonomie leer je daar naar te kijken, de emoties te benoemen; er woorden aan te geven, ze toe te laten. Zonder oordeel en zonder erdoor overspoeld te raken.

Bij een Bars Behandeling maken we de inprentingen los, zodat blokkades verdwijnen om deuren naar ons eigen potentieel weer te kunnen openen voor een leven zoals dat in wezen altijd voor ons bedoeld is geweest.

De Energetische Facelift werkt vanuit het zelfde principe. De inprentingen zijn dan gekoppeld aan alle

overwegingen die je hebt t.a.v. het verouderingsproces en overtuigingen over het lichaam. 

Kosten: intakegesprek €50,-, Haptonomie, Bars Behandeling óf Energetische Facelift €75,-

Duur: gemiddeld 1 uur

Locatie: Noord Nederland (of in overleg elders)

 

Individuele begeleiding

Tijdens het intakegesprek wordt duidelijk welke aspecten moeten terugkomen in het vervolgtraject. Gedurende het traject werk je aan je persoonlijke doelen, die tussendoor worden getoetst. Ik maak gebruik van verschillende coachtechnieken en ontspanningsoefeningen. 

Kosten: intakegesprek €50,-, daarna €75,- per sessie excl. 21% btw

Duur: gemiddeld 1 uur / gemiddeld 7 bijeenkomsten

Locatie: Noord Nederland (of in overleg elders)

 

Friestijl Specials

Dit kunnen workshops zijn van een dagdeel, maar ook langere trainingen verspreid over langere tijd, afhankelijk van het onderwerp. Friestijl kent een goed netwerk. Daardoor zijn er genoeg mogelijkheden om aan je vragen te voldoen. Soms staat er daarom niet één trainer voor een groep maar wel twee, beiden met expertise en aanvullend voor het geheel. Sommige Friestijl Specials zijn op basis van open inschrijving. 

Kosten: in overleg

Duur: 1 dagdeel – meerdere dagen

Locatie: Noord Nederland (of in overleg elders)

 

In contact zijn

Methodiek: body | mind | soul 

Kosten: vraag om een offerte

Duur: 3 dagen

 

Persoonlijk Leiderschap

Methodiek: 10-stappen-veranderplan

Kosten: vraag om een offerte

Duur: 5 dagen

 

Timemanagement = Keuzemanagement

Methodiek: tools & tricks en liefdevol confronterend t.b.v. vitaliteit

Kosten: vraag om een offerte

Duur: 2 dagdelen

 

TeamFLOW

Methodiek: FriestijlFLOW en transformatie

Kosten: vraag om een offerte

Duur: 5 dagen 

  

* Haptonomie en BARSbehandelingen zijn vrijgesteld van btw. Coaching, training en yogalessen zijn belast met 21% btw. Reiskosten bedragen €0,29 p/km. In overleg kan Friestijl de locatie voor de opdrachtgever verzorgen. De kosten hiervoor worden doorberekend aan de opdrachtgever.

 

** Telefonisch of per mail kan het eerste contact gelegd worden. Afhankelijk van de behoefte (een training of een yogales kent een ander traject) krijg je een intakeformulier (digitaal). Na invullen en opsturen wordt er een afspraak gepland. Deze eerste afspraak vindt plaats in de vorm van een intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld als kennismaking en om in te schatten wat een goede behandelroute is (is dat coaching of haptonomie of mogelijk nog iets anders). Indien zowel cliënt als behandelaar naar aanleiding van dit gesprek besluiten om verder te gaan, spreken we in eerste instantie een aantal sessies (consulten) af. Indien nodig en gewenst volgen

vervolgsessies.  

Download
Algemene voorwaarden
Download dit document voor de algemene voorwaarden en de werkwijze.
Friestijl-algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 78.8 KB

 

Meer weten? Mail naar info@friestijl.nl of bel (06) 21 81 79 39 voor een afspraak.