Praktisch

Kundalini Yoga

Momenteel geef ik alleen yogales aan medewerkers van de RUG en de Hanzehogeschool Groningen, ter preventie van burn-out. Zij kunnen zich opgeven via SPR dan wel via Hanzefit. Wel ben ik beschikbaar voor workshops. 

 

Haptonomie, BARSbehandelingen en het Cranio Sacrale systeem

Heb je weleens het gevoel gehad dat een gebeurtenis met je op de loop ging? Dat je overdonderd was of misschien zelfs overspoeld, achteraf weet je dan wel wat je had moeten doen of zeggen maar toen het je gebeurde overkwam het je ineens zomaar… meestal is zo’n gebeurtenis de trigger die je ineens weer terugbrengt naar dat kleine jongetje of meisje. Destijds was je klein en niet bij machte om iets te doen. En ineens sta je weer in die situatie terwijl je nu toch groter bent en volwassen. What’s happening? Bij haptonomie leer je daar naar te kijken, de emoties te benoemen; er woorden aan te geven, ze toe te laten. Zonder oordeel en zonder erdoor overspoeld te raken. Bij een Bars Behandeling maken we de inprentingen los, zodat blokkades verdwijnen om deuren naar ons eigen potentieel weer te kunnen openen voor een leven zoals dat in wezen altijd voor ons bedoeld is geweest. De Energetische Facelift werkt vanuit het zelfde principe. De inprentingen zijn dan gekoppeld aan alle overwegingen die je hebt t.a.v. het verouderingsproces en overtuigingen over het lichaam. 

Ook werk ik met het Cranio Sacrale systeem. Je heelt dat wat ligt opgeslagen in het celgeheugen, het is een celherinnering die vrij komt, dat is onderdeel van de heling. Cranio is daarbij ondersteunend voor het lichaam.

Deze verschillende technieken kunnen naast elkaar gebruikt worden.

Op een intuïtieve manier kijk ik samen met jou, wat nodig en passend is. 

Kosten: intakegesprek €50,- / voor een behandeling betaal je  75,- per sessie

Duur: gemiddeld 1 uur

Locatie: Groningen

 

Individuele begeleiding

Tijdens het intakegesprek wordt duidelijk welke aspecten moeten terugkomen in het vervolgtraject. Gedurende het traject werk je aan je persoonlijke doelen, die tussendoor worden getoetst. Ik maak gebruik van verschillende coachtechnieken en ontspanningsoefeningen. 

Kosten: intakegesprek €50,- / daarna €75,- per sessie

Duur: gemiddeld 1 uur 

Locatie: Groningen

 

Friestijl Specials

Dit kunnen workshops zijn van een dagdeel, maar ook langere trainingen verspreid over langere tijd, afhankelijk van het onderwerp. Friestijl kent een goed netwerk. Daardoor zijn er genoeg mogelijkheden om aan je vragen te voldoen. Soms staat er daarom niet één trainer voor een groep maar wel twee, beiden met expertise en aanvullend voor het geheel. Sommige Friestijl Specials zijn op basis van open inschrijving. 

Kosten: in overleg

Duur: 1 dagdeel – meerdere dagen

Locatie: Noord Nederland (of in overleg elders)

 

Glow with the Flow trainingen

Methodiek: de trainingen hebben een goede mix van naar binnen gaan, de stilte in, je eigen innerlijke pad volgen en er is ook tijd voor delen, voor samen en voor energie; kortom volop afwisseling.

Kosten: €75,- per training, per persoon 

Duur: 15 jan. | 12 febr. | 12 maart 2021 (de trainingen zijn los te volgen) van 10:00-17:00 uur, inloop vanaf 09:30 uur Locatie: De Horst 21, 9321 VH Peize

 

In contact zijn

Methodiek: body | mind | soul 

Kosten: vraag om een offerte

Duur: 3 dagen

 

Persoonlijk Leiderschap

Methodiek: 10-stappen-veranderplan

Kosten: vraag om een offerte

Duur: 5 dagen

 

Timemanagement = Keuzemanagement

Methodiek: tools & tricks en liefdevol confronterend t.b.v. vitaliteit

Kosten: vraag om een offerte

Duur: 2 dagdelen

 

TeamFLOW

Methodiek: FriestijlFLOW en transformatie

Kosten: vraag om een offerte

Duur: 5 dagen 

  

* Coaching en haptonomie: telefonisch of per mail kan het eerste contact gelegd worden. Dan krijg je een intakeformulier (digitaal) opgestuurd. Na invullen en terugsturen wordt er een afspraak gepland. Deze eerste afspraak is een intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld als kennismaking en om in te schatten wat een goede behandelroute is. Indien zowel cliënt als behandelaar naar aanleiding van dit gesprek besluiten om verder te gaan, spreken we in eerste instantie een aantal sessies (consulten) af. Indien nodig en gewenst volgen vervolgsessies.

  

** Friestijl reikt aan om te verbinden en te voelen zodat jij vanuit je authentieke wezenlijke zelf weer kunt stralen en in flow kunt zijn. Maar transformatie kun je niet leiden, het is een zelf organiserend proces. Daarom sta ik open om op een intuïtieve manier te kijken, samen met jou, wat nodig en passend is. Uiteindelijk kunnen dat dus verschillende technieken zijn die naast elkaar gebruikt worden.

 

*** Friestijl Specials: reiskosten bedragen €0,29 p/km. In overleg kan Friestijl de locatie voor de opdrachtgever verzorgen. De kosten hiervoor worden doorberekend aan de opdrachtgever.

Download
Algemene voorwaarden & Werkwijze
Friestijl-algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 81.0 KB

 

Meer weten? Mail naar info@friestijl.nl of bel (06) 21 81 79 39 voor een afspraak.