Yoga

Luthersekerk, Haddingestraat 23, 9711 KC Groningen (de kerk is open vanaf 18:15 uur). 

Marije (kundalini yoga)

maandagavond inloop vanaf 18:15

les van 18:30-19:30 uur
met mogelijk wat uitloop.

Klik voor meer info.

Bellen of een whatsapp berichtje sturen kan ook: (06) 21 81 79 39

Astrid (yin Yoga)

maandagavond inloop vanaf 19:45  

les van 20:00 -21:00 uur

met mogelijk wat uitloop.

Info: astridkoek@ilika-yoga.nl  
Bellen kan ook: (06) 57 23 50 41


Je kunt je hier alleen aanmelden voor Kundalini yoga, voor de Yin yogalessen verwijs ik je door naar Astrid.


Kundalini yoga: inloop vanaf 18:15 uur.  Maandagavond van 18:30-19:30 uur (actief) met mogelijk wat uitloop.

Om 19:45 is de knip ;-) dan kunnen yogi’s voor de volgende les binnendruppelen.

Yin yoga: inloop vanaf 19:45 uur. Maandagavond van 20:00 -21:00 uur (ontspannend) met mogelijk wat uitloop.

-

 Kom je met de auto? Er is in dezelfde straat een parkeergarage (interparking centrum). 

Kom je met de fiets? Zet deze dan niet in het hofje alsjeblieft.


De komende serie yogalessen gaat over het weer (opnieuw) vinden van je eigen midden. Yoga helpt je balans in je leven te brengen, waardoor je fysieke en mentale fitheid gaat ervaren.  Yoga heeft trouwens allerlei verschillende betekenissen waaronder dus verbinding maken en in evenwicht brengen. Veelal zijn we uit verbinding om ongemak of gevoelens die we liever niet willen voelen te vermijden.  Vaak maken we dan de beweging naar buiten (daar proberen we het dan te fixen en op te lossen). Terwijl de beweging naar binnen (hier en hoe ik met mezelf om ga in relatie tot iets anders of een ander) de werkelijke oplossing biedt. De kortste route om weer terug in verbinding te komen met jezelf is via je lijf, yoga is daar een mooi middel voor: back-to-balance.

Deze reeks van 13 yogalessen (je eigen midden) wordt aangeboden voor €143,- Je geeft je op voor een volledige serie op een vast moment in de week en  betaalt het aantal lessen van de serie eenmalig vooraf. 

 1. 12 september '22
 2. 19 september '22
 3. 26 september‘22
 4. 3 oktober ‘22
 5. 10 oktober ‘22
  herfstvakantie
 6. 24 oktober '22
 7. 31 oktober '22
 8. 7 november ‘22
 9. 14 november  ‘22
 10. 21 november ‘22 
 11.  28 november '22
 12. 5 december '22
 13. 12 december '22
  kerstvakantie

Draag het liefst loszittende kleding, dat is prettig bewegen. Een flesje water voor de dorst kan handig zijn. Eten van te voren is prima maar liever geen heel volle maag.  Neem mee je eigen yogamat en als je dat fijn vindt een dekentje of kussentje. Thee is aanwezig.

Hoe schrijf ik me in?

Heel simpel, door hieronder het aanmeldingsformulier in te vullen (vul je naam en email in en klik op verzenden).. Je kunt ook een email te sturen naar: info@friestijl.nl  

 

Geef ook even aan of je de hele serie ineens wilt betalen (13 lessen), de halve serie (6 lessen), een proefles of een losse les wilt volgen. Na aanmelding krijg je een betaalverzoek toegestuurd.

 

Je kunt je hier alleen aanmelden voor Kundalini yoga, voor de Yin yogalessen verwijs ik je door naar Astrid.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Kosten

Je geeft je op voor een volledige serie op een vast moment in de week. 

De hele serie yogalessen wordt aangeboden voor €143,- (13 lessen). 

Je kunt ook kiezen voor een halve serie voor €75,- (6 lessen). 

Hele serie  staat gelijk aan €11,- per les

Proefles €11,-

Halve serie  staat gelijk aan €12,50 per les

Losse les €15,-

Betaling graag vóór dat de lessen starten.

Inschrijven? 
Heel simpel,  door hierboven het aanmeldingsformulier in te vullen (vul je naam en email in en klik op verzenden). Of stuur een email naar:  info@friestijl.nl  en je krijgt een betaalverzoek toegestuurd.

Inhalen?
Friestijl geeft geen geld terug na gemiste lessen. De gemiste lessen kun je wel inhalen in dezelfde serie op de volgende manier: stel je mist een Kundalini yogales dan kan je op een ander moment een dubbele les volgen, aansluitend kan je dan de Yin yogales volgen bij Astrid. Andersom geldt hetzelfde, stel je volgt normaal gesproken de Yin yogalessen bij Astrid, dan kan je je gemiste les compenseren door mee te doen in de Kundalini yogales voorafgaand aan de les die je normaal gesproken volgt. Graag even melden dat je komt inhalen.


Covid 19?
 
Wordt er voor ons bepaald dat we door de Coronamaatregelen geen yogalessen mogen geven, dan gaan we niet over op online lessen, je krijgt dan het resterende bedrag terug.

Aansprakelijkheid

 1. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts. Overleg in geval van gezondheidsklachten met de arts of deelname aan de yogales raadzaam is.
 2. Dus, pijn is niet fijn! Respecteer je grenzen en forceer niets. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk.
 3. Stel mij voor aanvang van de les op de hoogte van eventuele gezondheidsklachten of fysieke bijzonderheden (hoge bloeddruk, menstruatieklachten, spier,- of gewrichtsklachten of eventuele blessures). Mogelijk kan ik individuele aanwijzingen of alternatieven geven die van belang zijn.
 4. Onderbreek bij klachten (pijn, kramp, duizeligheid, misselijkheid et cetera) de oefening en desnoods de les en stel mij hiervan direct op de hoogte. Volg aanwijzingen op en vraag wanneer iets niet duidelijk is.
 5. Friestijl is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van eigendommen tijdens de yogales, noch voor enig lichamelijk letsel dat voor, tijdens of na een les is ontstaan.
 6. Friestijl geeft geen geld terug na gemiste lessen.