Freelance

Als Friestijler kun je mij ook inhuren. Dan zet ik graag mijn expertise in als trainer-coach bijvoorbeeld, of als intervisor, yogadocent...  Intervisie geef ik aan teams en professionals. Yogales geef ik aan medewerkers van organisaties ter preventie van burn-out en in het kader van vitaliteit. Samen onderzoeken we de mogelijkheden, een product op maat maken werkt vaak erg goed, oftewel:

 

In goed overleg en op basis van offerte kunnen we kijken wat er nog meer freelance mogelijk is.

 

Zo kun je denken aan: coaching van medewerkers,  een training fysieke en mentale fitheid, een workshop creatief denken, yoga als teamuitje. Van alles eigenlijk, opties genoeg.

 

Intervisie
Intervisie geef ik aan teams en professionals. Allerlei werk gerelateerde en persoonlijke issues passeren hier de revue. Dat gaat ook over psychosociale stress binnen de werksituatie, thuis of beiden. We werken met verschillende intervisiemethodieken.


Workshop creatief denken

Optimaal gebruik maken van je linker, - en je rechterhersenhelft geeft optimaal resultaat. Met creatief denken kun je betere kansen zien, nieuwe producten ontwikkelen en oplossingen bedenken voor problemen. 

Yogales

Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd of ervaring. Iedereen kan meedoen op zijn eigen manier en tempo. Als je het een poosje beoefent, ga je steeds meer positieve effecten merken in je lichaam en in je leven. Mensen stoppen wel eens met yoga omdat ze het zo druk hebben, maar juist dan met al die drukte op je werk of thuis is het zo belangrijk om aandacht te geven aan jezelf,  je lijf,  je interne ik. 

Training fysieke en mentale fitheid

Is een product dat heel geschikt is voor groepen, afdelingen en bedrijven. Om de TeamFlow weer te ervaren. Best uitdagend. De totale training bestaat uit drie dagen. Elke dag kent een andere invalshoek rondom fysieke en mentale fitheid. De trainingen hebben dan ook een goede mix van naar binnen gaan, de stilte in, je eigen innerlijke pad volgen en er is tijd voor delen, voor samen en voor energie; kortom volop afwisseling.  Het is een drieluik, er zit dan ook een zekere opbouw in, maar de trainingen zijn ook los te volgen.