Freelance

Intervisie geef ik aan teams en professionals. Allerlei werk gerelateerde en persoonlijke issues passeren daar de revue. Dat gaat ook over psychosociale stress binnen de werksituatie, thuis of beiden. In 2014 startte ik met yogales geven aan medewerkers van een grote organisatie ter preventie van burn-out en in het kader van vitaliteit. Zowel intervisie als yogales geven doe ik freelance.

 

In goed overleg en op basis van offerte kunnen we kijken wat er nog meer freelance mogelijk is.

 

Zo kun je denken aan: coaching van medewerkers,  een training fysieke en mentale fitheid, een workshop creatief denken, yoga op het wad mét wadlopen als teamuitje. Van alles eigenlijk, opties genoeg.

 

Intervisie
Intervisie geef ik aan teams en professionals. Allerlei werk gerelateerde en persoonlijke issues passeren daar de revue. Dat gaat ook over psychosociale stress binnen de werksituatie, thuis of beiden. We werken met verschillende intervisiemethodieken.


Workshop creatief denken

Optimaal gebruik maken van je linker, - en je rechterhersenhelft geeft optimaal resultaat. Met creatief denken kun je betere kansen zien, nieuwe producten ontwikkelen en oplossingen bedenken voor problemen. 

Yogales

Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd of ervaring. Iedereen kan meedoen op zijn eigen manier en tempo. Als je het een poosje beoefent, ga je steeds meer positieve effecten merken in je lichaam en in je leven. Mensen stoppen wel eens met yoga omdat ze het zo druk hebben, maar juist dan met al die drukte op je werk of thuis is het zo belangrijk om aandacht te geven aan jezelf,  je lijf,  je interne ik.