Wat is jouw zielsplan?

Het is heel krachtig een zielsbesluit te nemen. Om te voelen waarom je iets niet wilt en waarom iets juist wel. Om daar werkelijk naar te luisteren heb je contact te maken met je lijf. Het wijze lijf. Je wordt je weer bewust van je blauwdruk. Dit laat je zien wie je (ook) bent. Of wie je oorspronkelijk was. Je blauwdruk kan door allerlei zaken verstoord of beschadigd raken. Als dat gebeurt ben je niet meer in staat om in je kracht te staan, om zo te zijn en te doen waarvoor je hier gekomen bent. In dat geval is het goed om samen te kijken hoe die verbinding in jezelf weer geheeld kan worden. Aanraken is daarbij heel effectief, de huid, ons grootste orgaan, is immers de primaire ingang van communicatie. Onze tastzin is het eerste zintuig dat zich in de baarmoeder ontwikkelt. Het is onze oer intelligentie, onze vertrouwensbron. Maar door allerlei oorzaken kan dit vertrouwen op je eigen gevoel beschadigd zijn dan ben je afgesneden van die bron. Door aanraken herstel je de verbindingen. 

Wat is mijn intentie voor jou?

Friestijl betekent voor mij leven vanuit mijn Wezenlijk Zijn. Ik wil jou dit ook laten ervaren. Waarom? Wanneer we allemaal leven vanuit ons Wezenlijk Zijn we elke storm die op ons pad komt aankunnen, daar hoef je niet voor te vechten, daar hoef je niet voor te schuilen, omdat je simpelweg kunt blijven staan in de storm. In het oog van de storm Wezenlijk Zijn maakt de kans op het overwinnen van de storm Wezenlijk Groter. Wat je vervolgens gaat ontdekken is wat er nog meer mogelijk is, oftewel:

Welke potentie ligt hier verscholen om in de toekomst zich kenbaar te mogen maken?

Wat kom je doen op aarde?

Wil je uitzoeken wat je zielsplan is?

Boek dan een sessie van een hele dag.

Wat krijg je dan aangeboden?

Natuurlijk een intakegesprek zodat ik een op maat pakket voor je kan samenstellen. Waar wil jij naar kijken? Waar stroomt het nog niet? Als je gaat invoelen, weet je dan waar dat zit, waar blokkeert het nog? Waar zet jij jezelf nog vast, op welk gebied? Iedereen, ook jij beschikt over een natuurlijk vermogen tot zelfregulering en dat stelt je in staat om te ontwikkelen en te groeien. Groei gaat trouwens vanzelf. Maar soms stagneert het, dat kan allerlei oorzaken hebben, dan zet je jezelf klem. Misschien weet je dat van jezelf: op fysiek niveau (je trekt je schouders op) op emotioneel niveau (je bent bang, gefrustreerd) op mentaal niveau (je denkt jezelf vast) op zielsniveau (je voelt geen verbinding, je voelt je leeg, je voelt je niet bezielt). Als je weer leert voelen, heelt de pijn. En dat is wat het lijf wil. Het lijf is namelijk het huis van de ziel. En de ziel heeft bedding nodig om te kunnen landen. Kan er geland worden, dan kun jij je weer goed voelen, of goed voelen: op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau.

Wat kan je verwachten van zo’n dag, hieronder een voorbeeld, want alle sessies zijn natuurlijk uniek:

We starten de dag om 09:30h met thee en een 1 op 1 yogasessie. Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt is dit ontspannend of juist meer actief. Dan volgt een afgestemde cranio sessie van 1,5 uur. Een gezonde lunch of een heerlijke wandeling in het nabijgelegen plantsoen is ook onderdeel van de dag. In de middag gaan we het proces verder verkennen met een tweede cranio sessie. Dit werkt enorm verdiepend omdat je nu open staat, je lijf zal het heerlijk vinden. Je Qi zal weer stromen en jij komt weer volledig in je midden na de krachtige ademsessie waarmee we afronden. Als je dan om 17:30h weer naar huis gaat heb jij een zielenreis gemaakt en antwoorden op je vragen.

Kosten?

Ja, je betaalt voor een pakket zoals hierboven beschreven  333,- dit is inclusief intake, thee en lunch.

Je kan ook kiezen voor een uitgebreider pakket door er bijvoorbeeld een coachingsessie aan toe te voegen.

Hoe nu verder?

Heb je interesse en wil je hierover met mij in gesprek? Dan is de volgende stap heel simpel: stuur mij een bericht door hieronder je naam en emailadres in te vullen en klik op verzenden.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.