Als friestijler ben ik freelance inzetbaar. Ik maak graag een afspraak en dan kijken we welke mogelijkheden er zijn: coachen van medewerkers, workshops en trainingen, meerdaags, lang of kortdurend, 1 op 1 of in groepsverband. Maatwerk en heldere afspraken zijn daarbij belangrijk. Je kan mij ook inhuren als intervisor of als yogadocent. Yoga op het wad behoort tot de mogelijkheden, net als een training assertiviteit en adequate communicatie  met paarden. Nieuwsgierig? Laten we verbinden en neem contact op! 

 

In goed overleg en op basis van heldere afspraken kijken we wat er nog meer mogelijk is,
zodat maatwerk altijd geleverd kan worden.

Omdat ik regelmatig die vraag krijg: Marij, hoe doe ik dat nou voelen & verbinden? heb ik een training ontwikkeld waarin deze thematiek centraal staat. Soms gaan we uit contact (om wat voor reden dan ook)  maar is dat helemaal niet wat je wilt, je wilt verbinden. Vaak hebben we nog wel binding maar geen verbinding. Dat bestaat dan bijv. uit: 'zie je wel heb ik weer, voldoe ik wel, doe ik het wel goed, te hard je best doen, vasthouden aan iets ouds, te boos of te verdrietig zijn'. Als dat bij jou zo is en je wilt dit anders doe dan mee met deze training. 

 

 


Op een bepaalde manier laten we ons allemaal kooien, in meer of mindere mate. Terwijl we écht een andere keuze kunnen maken. Bange vogeltjes in een kooi dus. Angst is trouwens een interessante emotie. De enige manier waarop je angst kan weerstaan is door te weten wat je nog belangrijker vindt dan wat je absoluut wilt vermijden.  Ga die kant uit rollen die goed voor je voelt en laat je niet meer verleiden, strikken door je obsessieve gedachten, iets ouds, wat dan ook. Hoeveel mooier zou de wereld zijn als jij kleur ging bekennen? Let the bird free! Dus... ontdek je eigen FRIESTIJL breek met je beperkingen en wees je ware werkelijke zelf. 


Is een product dat heel geschikt is voor groepen, afdelingen en bedrijven. Om de TeamFlow weer te ervaren. Best uitdagend. De totale training bestaat uit drie dagen. Elke dag kent een andere invalshoek rondom fysieke en mentale fitheid. De trainingen hebben dan ook een goede mix van naar binnen gaan, de stilte in, je eigen innerlijke pad volgen en er is tijd voor delen, voor samen en voor energie; kortom volop afwisseling.  Het is een drieluik, er zit dan ook een zekere opbouw in, maar de trainingen zijn ook los te volgen.  


Optimaal gebruik maken van je linker, - en je rechterhersenhelft geeft optimaal resultaat. Met creatief denken kun je betere kansen zien, nieuwe producten ontwikkelen en oplossingen bedenken voor problemen.  Aanvankelijk was dit een workshop die ik ontwikkelde voor een  groep trainees van een Gemeente, de locatie hadden zij bedacht, namelijk een atelier, heel inspirerend, bovendien op een prachtige plek die uitnodigde om tijdens de heerlijke lunch te wandelen in de prachtige omgeving. De workshop bedacht ik. En zo gaat dat wel vaker dat ik in overleg een passend product bedenk, echt maatwerk dus. Dit product heb ik trouwens onlangs weer helemaal vernieuwd. Het is een heel bruisend product geworden met veel FLOW GLOW. Neem vooral een kijkje.


De moed hebben om te zeggen wat je op je hart hebt. Gevoelens omzetten in gedachten en deze uiten in woorden.  Dat is assertief zijn. Onvoldoende kunnen of durven opkomen voor jezelf. Geen nee durven zeggen en geen kritiek durven uiten. Als iemand niet voldoende in staat is ondubbelzinnig te zeggen waar het op staat noemen we dat subassertief. Hier tegenover staat geen rekening houden met de gevoelens van een ander, op een vervelende manier, tactloos, opkomen voor jezelf. Dat is agressief. Let wel. het gaat over gedrag, in beide gevallen neem je niet de plek in die je toekomt, je maakt jezelf te klein of te groot. Zo ontstaan frustraties en problemen in relaties, in werksituaties.  Kortom, dit vraagt om adequate communicatie.