training

Groei en ontwikkeling, een belangrijke reden waarom ik me in het onderwijs zo thuis voel. Studenten vind ik bovendien een aansprekende doelgroep: ik geniet als een student een goede prestatie neerzet tijdens een assessment na een jaar hard werken, ook al was hij in eerste instantie niet gemotiveerd. Dan is zo’n student toch in zijn kracht gaan staan. Practice what you preach of ‘het voorleven’ is mijn trainingsstijl, naast een coachende manier van trainen. Met studenten heb je een soort relatie, net als in mijn relatie thuis ben ik van mening dat je het beste in elkaar naar boven dient te halen. Dat probeer ik zo veel mogelijk te faciliteren, ook bij studenten onderling. Als een student dan gaat bloeien, bepaalde inzichten krijgt of zichzelf verrast, word ik daar ook weer blij van.

 

Ik heb veel ervaring: van commerciële trainingen tot teamflowtrainingen, van werken in loondienst bij een trainingsbureau tot zelf acquireren. Van andere trainers en coaches opleiden tot zelf trainingen ontwikkelen. Sinds 2011 geef ik communicatietrainingen aan Rechten studenten van de Hanzehogeschool Groningen. Trainingen zijn bij mij Friestijl Specials, omdat een training op maat vaak beter past en er veel mogelijk is. Ik noem wat voorbeelden: Een training motiverende gesprekstechnieken t.b.v. gedragsverandering. Een training provocatief coachen volgens the 4 steps of communication. Een training SMART doelen stellen t.b.v. resultaatgericht studeren. 

 

De training In contact zijn gaat over een betekenisvolle relatie aangaan, ontwikkelen en onderhouden, met je zelf en vanuit jezelf met een ander. Ik heb een onderzoek gedaan naar in contact zijn dat heeft geresulteerd in een aantal kernpatronen over netwerken en over duidelijk zijn. 

 

De D.R.O.O.M.Training gaat over Persoonlijk Leiderschap en ons vermogen tot creëren.  Wibe Veenbaas zette mij op het spoor van persoonlijk leiderschap: zelf aan het stuur van je eigen levensbus.  

Tegenwoordig ben ik ook nieuwsgierig naar ‘Het tijdperk van wijsheid’ of de Semco stijl van Ricardo Semler. Ik ben dan ook een voorstander van de juiste mens op de juiste plek. Of anders gezegd dat de beste resultaten worden gerealiseerd als je doet wat bij je past. Voor mij betekent dat, dat ik blij word als ik mijn veelzijdigheid kan inzetten. Hoe zit dat bij jou?

 

Ik houd van afwisseling en werk graag projectmatig.

Dus heb je een ervaren trainer nodig, ik draag graag bij met mijn expertise.

 

Meer weten? Mail naar info@friestijl.nl of bel (06) 21 81 79 39 voor een afspraak.

Download
Het begin van Friestijl
´Wie wat bewaard die heeft wat´. Dit artikel is inmiddels zo´n 10 jaar oud, over Friestijl in het begin. Even ben ik ermee gestopt, maar nu de draad weer opgepakt. Toch grappig...
Art friestijl.jpg
JPEG-bestand 1.4 MB