Training

Groei en ontwikkeling, een belangrijke reden waarom ik me in het onderwijs zo thuis voel. Studenten vind ik bovendien een aansprekende doelgroep: ik geniet als een student een goede prestatie neerzet tijdens een assessment na een jaar hard werken, ook al was hij in eerste instantie niet gemotiveerd. Dan is zo’n student toch in zijn kracht gaan staan. Practice what you preach of ‘het voorleven’ is mijn trainingsstijl, naast een coachende manier van trainen. Met studenten heb je een soort relatie, net als in mijn relatie thuis ben ik van mening dat je het beste in elkaar naar boven dient te halen. Dat probeer ik zo veel mogelijk te faciliteren, ook bij studenten onderling. Als een student dan gaat bloeien, bepaalde inzichten krijgt of zichzelf verrast, word ik daar ook weer blij van.

 

Mijn ervaring is divers: van commerciële trainingen tot teamflowtrainingen, van werken in loondienst bij een trainingsbureau tot zelf acquireren. Van andere trainers en coaches opleiden tot zelf trainingen ontwikkelen. Sinds 2011 geef ik communicatietrainingen aan Rechten studenten van de Hanzehogeschool Groningen. Naast een paar strandaard producten zijn trainingen bij mij vaak Friestijl Specials, omdat een training op maat vaak beter past en er veel mogelijk is. 

  

Wat mij inspireert? ‘Het tijdperk van wijsheid’ of de Semco stijl van ondernemen van Ricardo Semler. Ik ben dan ook een voorstander van de juiste mens op de juiste plek. Of anders gezegd dat de beste resultaten worden gerealiseerd als je doet wat bij je past. Voor mij betekent dat, dat ik blij word als ik mijn veelzijdigheid kan inzetten. 'Find your passion and live life on your own terms. Life is too short to settle for less then your full potential.' een prachtige quote van John Assaraf.  

 

Hoe zit dat bij jou? Wat inspireert jou? Waar word jij blij van? Waar krijg jij stress van?

 

Daarnaast ben ik al een tijdje fan van Jan Bommerez, zijn boeken over FLOW lezen heel makkelijk "je kunt vaker in FLOW zijn als je bereid bent oude en beperkende overtuigingen op te geven", zegt hij. Daar is moed voor nodig, want het is geen quickfix maar diep voelen en als je dan ergens op stuit wat je nog niet hebt geheeld (angst, boosheid, verdriet of eenzaamheid bijvoorbeeld) wordt het misschien tijd dat wel te doen. Je zult altijd beloond worden. In dat kader heb ik voor Friestijl FLOWmotion & BewustZIJN s programma’s ontwikkeld.

Ik houd van afwisseling en werk graag projectmatig. 

Dus heb je een ervaren trainer nodig, ik draag graag bij met mijn expertise.

 

Meer weten? Mail naar info@friestijl.nl of bel (06) 21 81 79 39 voor een afspraak.

Download
Het begin van Friestijl
´Wie wat bewaard die heeft wat´. Dit artikel is inmiddels zo´n 10 jaar oud, over Friestijl in het begin. Even ben ik ermee gestopt, maar nu de draad weer opgepakt. Toch grappig...
Art friestijl.jpg
JPEG-bestand 1.4 MB