Contact & Werkwijze

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding kan zowel een coachingssessie zijn, als ook een lichaamsgerichte behandeling*. Tijdens de eerste afspraak in de praktijk is een intakegesprek onderdeel van de eerste sessie. Dit gesprek is bedoeld als kennismaking en om in te schatten wat een goede behandelroute is. Indien zowel jij als ik naar aanleiding van dit gesprek besluiten om verder te gaan, spreken we in eerste instantie een 3-tal sessies af. Indien nodig en gewenst zijn er vervolgsessies. Wil je gewoon een relax of release behandeling boeken van een uur, ook dat is mogelijk.

 *Het is raadzaam na afloop van een behandeling geen drukke afspraken in te plannen i.v.m. de integratie ervan. 

Contact

E-mail: info@friestijl.nl
Telefoon: (06) 21 81 79 39

Een whatapp sturen t.b.v. een (nieuwe) afspraak is ook prima.

 

Bezoekadres

Brugstraat 7a2, 9712 AA Groningen
Op de tweede etage van het Coachhuis, helaas is er geen lift.

Kom je met de auto, je kunt in de buurt parkeren, bijv.  bij de Mediamarkt. 

 

Tarieven
Het tarief voor een sessie van 60 minuten bedraagt € 75,-.
Betaling na afloop van de sessie, met je persoonlijke betaal-app of contant.

 

Afmelden
Friestijl afspraken voor individuele begeleiding kun je tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos afzeggen.

Bij afzeggingen binnen 24 uur of bij niet (tijdig) verschijnen breng ik de gereserveerde tijd in rekening.

 

Vergoeden

In sommige gevallen krijg je hiervoor een vergoeding bij je verzekeraar (meestal) uit de aanvullende verzekering. Deze informatie is te vinden in je polisvoorwaarden van je verzekering. Voor coaching of een lichaamsgerichte behandeling is geen verwijzing van de huisarts nodig. 

 

In het kader van preventie zijn werkgevers in toenemende mate bereid om de kosten van coaching voor hun werknemers te vergoeden. Ze reserveren een scholingspotje of opleidingsbudget voor medewerkers.  Ga daarover met elkaar in gesprek. Aandacht voor fysieke en mentale fitheid wordt steeds belangrijker namelijk.  

Freelance

Intervisie geef ik aan teams en professionals. Allerlei werk gerelateerde en persoonlijke issues passeren daar de revue. Dat gaat ook over psychosociale stress binnen de werksituatie, thuis of beiden. In 2014 startte ik met yogales geven aan medewerkers van een grote organisatie ter preventie van burn-out en in het kader van vitaliteit.  Zowel intervisie als yogales geven doe ik (ook) freelance. In goed overleg en op basis van offerte kunnen we kijken wat er nog meer freelance mogelijk is.  Zo kun je ook denken aan: coaching van medewerkers, een training fysieke en mentale fitheid, een workshop creatief denken, yoga op het wad mét wadlopen als teamuitje. Van alles eigenlijk, opties genoeg.  

algemene voorwaarden, covid-19 & apv

Download
Friestijl-algemene voorwaarden '21-AVW.p
Adobe Acrobat document 130.6 KB
Download
Friestijl-algemene voorwaarden '21-COVID
Adobe Acrobat document 114.3 KB
Download
Friestijl-algemene voorwaarden '21-APV.p
Adobe Acrobat document 67.5 KB